banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Vefat Eden İHH'lı gençler için Urfa’da Gıyabi cenaze namazı kılındı

Programa Vali Abdullah Erin, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve halk katıldı. Namazı Eyyübiye Müftüsü Adem Dobur kıldırdı.

Programda kısa bir açıklama yapan İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila şunları kaydetti; İstanbul Genç İHH'mızın Teknoloji Kampı’na giderken dün Bursa yakınlarında elim bir trafik kazası sonucu ebedi aleme irtihal eden personel ve gönüllülerimiz Kağan Talip Tığlı, Murat Can Kaya, Tarık Kesekçi ve Yusuf Taha Göktaş’ın gıyabi cenaze namazı için toplanmış bulunmaktayız.

Dün vefat eden bu 4 genç kardeşimiz de teknik, kalifiye elemanlardı, dertleri ülke ve ümmet için iyilik idi. Bu tür insanlar kolay yetişmiyor, ama takdiri ilahidir. Allah’ın emri baş göz üstünü, yeri kolay kolay doldurulamayacak gençlerimizdi. İyilik yolunda can verdiler, inşallah şehittirler.

"Onlar, Rabb'lerine tam iman etmiş gençlerdi." Kehf Suresi, 13

"Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz." Hadis-i Şerif.

Bu acı günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta sayın Valimiz Abdullah Erin olmak üzere katılarak acımızı paylaşan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Acı hepimizindir. Ülkemizin ve iyilik hareketi olan İHH camiamızın başı sağ olsun,

Vefat eden kardeşlerimize Cenâb-ı Allah’tan rahmet, ailelerine de sabrı cemil diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.