banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vatandaşın Talepleri Anında Karşılanıyor

Şanlıurfa’da aşınan yol ve kaldırımlarla ilgili vatandaşlardan gelen talep, öneri ve isteklere anında karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, deforme olan yollarda, kilitli parke, çevre düzenlemesi ve iyileştirme çalışmaları yapıyor. 

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına yoğun bir mesai yapan Büyükşehir Belediyesi, aynı anda kentin 20 noktasında kent estetiği çalışmalarını sürdürüyor. 

NARLIDERE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI VE VİYADÜKTE KALDIRIM ÇALIŞMASI 
Narlıdere Köprülü Kavşağı ve Viyadüğünde asfaltlanan servis yollarında kaldırım ve bordür yapım çalışmaları yapılırken önce yayaların daha sonra sürücülerinin can güvenliği ve araçların mal güvenliği için büyük gayret sarf ediyor.

STANDART CADDE YEŞİLOĞLU BULVARINDA KALDIRIM ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün projeleri arasında büyük önem taşıyan “Standart Cadde Uygulaması” kapsamında Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince alt ve üstyapısı revize edilen Yeşiloğlu Bulvarında kaldırım, orta refüj ve bordür çalışmalarında sona gelindi.
Kent Estetiği Şube Müdürlüğü ekipleri caddenin tamamında birden fazla ekiple sürdürdüğü kaldırım yapım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Altyapısı, üstyapısı ile daha modern bir görünüme kavuşturulan cadde tamamlandığında Yeşiloğlu Bulvarı’nda yayalar daha güvenli yürüyüş yapabilecek.
Kent Estetiği Şubesi ekipleri Narlıdere Kavşağı ve Yeşiloğlu Bulvarının yanı sıra Çevik Kuvvet Kavşağı Kızılyer Caddesi ve birçok noktada kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal 4 yıl önce

Yorum yapmayayım dedim olmuyor. Karaköprü 35 metrenin devamında cevre yoluna çıkan caddeyi 3 ay kapattılar. Gelin yapılan yolu görün. Yolun başlangıç diğer yolun şeridini bile tutmuyor. Açılalı 2 ay olmadı ilk yağmurda çökmeler başladı. Bunun siyaset ile alakası yok. Yapılan işine önem verilmediği görünüyor.