banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Vali Erin, Hilvan’da minik mucitlerle buluştu

Hilvan Şair Nabi Anadolu Lisesinde düzenlenen fuarda ilçe okulları tarafından açılan stantları ziyaret eden Vali Erin, yaptıkları bilimsel çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencilerin küçük çalışmalarının ileride büyük bilimsel gelişmelere dönüşebileceğini kaydeden Vali Erin, bu tür çalışmaların çocukların bilime yönlendirilmesi adına önemli girişimler olduğunu belirtti.

Bilim Fuarını ziyaretinin ardından Hilvan ilçesine bağlı Gölcük ve Ovacık Mahallelerini de ziyaret eden Vali Erin, civar mahallelerin muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelere yapılan taziye evlerinde gerçekleşen buluşmalarda ilçenin genel durumu ve mahalle sakinlerinin görüşleri değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.