banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Vali Erin, Herkesi Davet Etti

Vali Erin’den 15 Temmuz Etkinliklerine Davet

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 15 Temmuz 2016 gecesi milletçe yaşadığımız hain darbe girişimi sonrasında şehit olan demokrasi kahramanlarımızı anmak ve o gece yaşananları unutmamak, unutturmamak için, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek olan “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerine tüm vatandaşları katılmaya davet etti.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediye başkanlıkları, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak düzenlediği anma programı, 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 11.00’de 15 Temmuz Şehitlerinin Beziüzzaman mezarlığındaki kabirlerinin ziyaret edilmesi ve akabinde Dergah Camii’nde mevlit okutulması ile başlayacak.
15 Temmuz Şehit ve Gazi ailelerinin ziyaret edilmesiyle devam edecek programın akşamki bölümü ise Haleplibahçe’deki Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde toplu kılınacak akşam namazı ile başlayacak.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan gece programı, 15 Temmuz Şehitlerimizin biyografisinin okunması, 15 Temmuz konulu belgesel gösterimi, Büyükşehir Belediyesi engelli Mehteran Grubu gösterisi ve 15 Temmuz konulu şiirlerin okunması ile devam edecek.
Aynı yerde toplu kılınacak Yatsı namazı akabinde protokol konuşmaları, 15 Temmuz konulu belgesel gösterimi, ilahi konseri ile devam edecek.
Gece saat 00.13’te tüm Türkiye’deki camilerde sela okunmasının ardından, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının alanda canlı verilmesinin ardından program sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.