banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vali Erin Açıkladı: Yeni Tedbirler Hayata Geçebilir

Telekonferans ile düzenlediği koordinasyon toplantısında sonra açıklama yapan Vali Abdullah Erin: "İlave Tedbirler Alabiliriz" dedi.

Şanlıurfa’da koronavirüs tedbirleri ve il genelini ilgilendiren diğer konuların değerlendirildiği koordinasyon toplantısı, Vali Abdullah Erin başkanlığında telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
Vali Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi’nin Valilik makamından katıldığı toplantıya, Kaymakamlar ve kamu kurum, kuruluş temsilcileri de kendi çalışma ofislerinden katıldı.
Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin uygulanmasında hassasiyet isteyen Vali Erin, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıkların aldığı kararların tatbik edilmesinin yanında il merkezi ve ilçelerde ilave tedbir kararları aldıklarını, gerekli görülmesi halinde yeni tedbirleri hayata geçirebileceklerini ifade etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.