banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Vali Ayhan, Birecik'te Açılışlara Katıldı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, dün tüm gününü Birecik'e ayırdı. Birecik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan tesislerin açılışlarına katılan Vali Ayhan, ilçede adeta gidilmedik yer bırakmadı.

Birecik'te Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Kadir Duman'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Ayhan, program devamında Kıbrıs Gazileri ile buluşarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından gönderilen Şeref Madalyalarını takdim etti. Gazilerle bol bol sohbet eden Vali Ayhan, ardından Birecik Belediyesi tarafından organize edilen at arabası sahiplerine verilecek olan triportor tipi motosiklet dağıtım törenine katıldı. Modernleşme adına yapılan uygulamayı takdir eden Vali Ayhan, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

VALİ AYHAN'DAN ÖNEMLİ UYARI

Daha sonra Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılış törenine katılan Vali Ayhan, buradan tüm Şanlıurfa halkına çağrıda bulanarak serinlemek amaçlı sulama kanalları, göletler ve barajlara girişlerin yasak olduğunu hatırlattı. "Hemşehrilerimizin güvenliği ve huzuru bizim önceliğimizdir. Onun için vatandaşlarımızın bu hususa dikkat etmelerini özellikle belirtmek istiyorum" diyen Vali Ayhan, yüzme havuzunda çocuklarla buluşarak başlayan kurslar hakkında bilgiler aldı.

Temaslarının son durağında Birecik Belediyesi tarafından hizmete açılan Şehit Ali Kılıç parkının açılış törenine katılan Vali Ayhan, şehit ailesi ile de bir araya gelerek ailenin diledikleri an kendilerine ulaşabileceğini söyledi.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın ev sahipliği yaptığı Vali Ayhan'ın Birecik temaslarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Birecik Kaymakamı Kadir Duman katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.