banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Urfalı iş adamları hayırda yarışıyorlar

Tüm dünyada etkili olmaya devam eden koronavirüs salgınını önlemeye yönelik alınan tedbirler nedeniyle mağdur olan dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” adlı Milli Dayanışma Kampanyasına, Şanlıurfalı hayırseverler ve işadamları destek vermeye devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in de bir maaşını bağışlayarak destek olduğu ve hayırseverlere çağrıda bulunduğu kampanyaya, Şanlıurfalı işadamları Mehmet Çavuş 1000 ve Nihat Kırmızı 1500 adet gıda kolisi desteğinde bulundu. İşadamı Maruf Güneş de 1500 gıda kolisi ve Haliliye ilçesine bağlı 11 köyde yaşayan yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere 500 bin TL bağış yaptı.

Zor günlerde dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma kültürün en güzel örneklerinin Şanlıurfa’da, yapılan bağışlar tüm ilçelerde Kaymakamlıklar bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Yardım Grupları aracılığıyla ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırılıyor. Hayırseverlerin yaptığı bağışlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına kayıtlı ihtiyaç sahiplerinin yanında, virüs salgını nedeniyle işyerini kapanan, işten çıkarılan, yevmiye ile çalışırken işleri aksayan vatandaşlara da ulaştırılıyor.

Yardımların hakkaniyetle dağıtımına hassasiyet gösteren Şanlıurfa Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı olanların dışında, mağduriyetleri mahalle muhtarları aracılığıyla Vefa Sosyal Destek Gruplarına bildirilen vatandaşlara da ulaştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem haliloglu 3 yıl önce

Sayın maufbey sizin cok iyi merhatli birkişisiniz lütfen bize yardımcı ol ev kiramı veremedim evime doğru dürüst bir şey alamıyorum ben Samsun da oturuyorum

Avatar
Yıldız Artuç 3 yıl önce

Evim kira 2 oğlum var biri asker kirayı vermekte eletriyi suyu ödemekte zorluklarla ödüyorum