banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfalı Her Ev Hanımı Gastronomi Alanında İddialıdır

Kendi imkanları ile kendi işini kuran 3 çocuk annesi Halime Yeşil, Kadının üretmek istediğinden neleri başarabileceğine dair bir örnek oldu.

Yemek tutkusunu işe dönüştürdü!
Çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla kolları sıvayan ev hanımı Yeşil, yemek tutkusunu profesyonel bir hizmete dönüştürdü. Çevresinde yemeklerinin lezzeti ile tanınan ve daha çok insana yemeklerini ulaştırması konusunda tavsiyeler alan Yeşil, kurduğu yemek işini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Şanlıurfa Gün Yemekleri 
Halihazırda belli müşterileri olan ve özellikle altın günü, toplantı vb günlerde bir araya gelen kadınlar için özel siparişler aldığını belirten Yeşil, hedef müşteri kitlesini genişletmeye karar verdiğini söyledi. Sosyal medya üzerinden "Şanlıurfa Gün Yemekleri" adıyla; çalışanlara, öğrencilere, lokantalara ve diğer insanlara lezzetli yemeklerini ulaştırmayı hedefleyen ev hanımının menüsü oldukça zengin. Tamamen ev şartlarında, sağlık ve hijyen kuralları çerçevesinde yemeklerini hazırlayan Yeşil, "Anne hassasiyeti" sloganı ile ev yemekleri özlemini çeken insanlara hitap ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.