banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Urfalı Fotoğraf Sanatçısı Murat Ayneli'ye Büyük Ödül

Şanlıurfalı Fotoğraf Sanatçısı Murat Ayneli 2015 yılında Suriye sınırında savaştan kaçan mültecilerden çektiği bir fotoğraf ile 2019 Yunus Nadi ödüllerindende birincilik derecesi ile ödüle layık görüldü. 
Urfa tarihinde bir ilke imza atan Şanlıurfalı Fotoğraf Sanatçısı Murat Ayneli, 2019 Yunus Nadi Ödülleri’nin “Fotoğraf” dalı seçici kurulunda İsa Çelik, Coşkun Aral, Garbis Özatay, İbrahim Yıldız ve Dr. Ersin Turan'dan tam not alarak birincilikle ödüllendirildi.

2019 Yunus Nadi Fotoğraf Ödülü sahibi Murat Ayneli, Türkiye’de sanat ve edebiyat ödülleri olan bu ödülü almak elbette ki çok mutluluk verici ve benim için gurur kaynağı olduğunu söyleyerek; "Bu ödülü alan çok az sayıda insan var diye biliyorum. Özellikle fotoğraf dalında, çeşitli sanat ve edebiyat  dallarına ödül verilmekte, bu ödülü Şanlıurfa’ya kazandırmak beni gerçekten mutlu ediyor. Fotoğraf hayatımda aldığım en anlamlı ödül diyebilirim" dedi.

18 EKİMDE ÖDÜLÜNÜ ALACAK

Fotoğraf dalında birincilik ödülüne layık görülen Murat Ayneli'ye ödülü 18 Ekim 2019 Cuma günü saat 20.00’de, Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak törenle teslim edilecek.

BU YIL 74.'SÜ YAPILIYOR

Bu yıl 74’üncüsü düzenlenen 2019 Yunus Nadi Ödülleri sahiplerini buldu. 6 dalda 9 isim ödüle değer bulundu. 74’üncü Yunus Nadi Ödülleri, 18 Ekim 2019 Cuma günü saat 20.00’de, Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak törenle sahiplerine verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Ali Akay Ben Harran Geçici Barınma Merkezinde Çalışıyorum Umarım Murat Bey Bizi Bulur 5 yıl önce

Bu Fotoğraf 'ın Sahibi Benim Murat Bey Gerçekten Çok güzel bir kare Yakalamış

Avatar
Bekir Şeyhanlı 3 yıl önce

Tebrik ederim. Savaşı yaşamayan acıdan ne anlar misali etkileyici bir kare. Kutlarım.

Avatar
Bekir Şeyhanlı . 3 yıl önce

Tebrik ederim. Savaşı yaşamayan acıdan ne anlar misali etkileyici bir kare. Kutlarım.