banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Urfa’da Zabıta Stokçulara Göz Açtırmıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri yaptığı denetimde bazı toptancılarda stok yağ ele geçirdi. Ticaret İl Müdürlüğü ile Maliye görevlilerinin de yer aldığı denetimde ele geçirilen yağların zincir marketlere ait olduğu, toptancıların piyasaya sürmek için zincir marketlerden topladığı belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Tüketici Hakları Zabıta ekipleri yağ fiyatlarına yapılan zamların ardından stokçuluğun önüne geçmek için başlattığı denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Yerel ve zincir marketlerin ardından Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin denetim adresi bu kez ŞUTİM deki Toptancılar Sitesi oldu.

Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Tüketici Hakları Zabıta ekipleri Ticaret İl Müdürlüğü ve Maliye görevlisinden oluşan ekip sabah saatlerinde ŞUTİM toptancılar sitesinde bulunan iş yerlerini denetledi.

Yapılan denetimlerde bazı toptancılarda yağların stok yapıldığını belirledi. A101, BİM ve Migros marketlere ait olan yağları piyasaya sürmek için toptancıların zincir marketlerden topladığı ortaya çıktı. Stok yapan toptancılar hakkında yasal işlem yapılırken, yağlara el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.