banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Urfa’da Zabıta Ekipleri Esnafı Uyardı


Yaklaşan Bayram öncesi zabıtalar denetimlerini sıklaştırdılar. Şanlıurfa’da bayram süresince bir çok yaralanmalara ve hoş olmayan olaylara neden olan patlayıcı içeren torpil, pata, çıtpıt, maytap ve boncuklu silah gibi oyuncakların satışının yapılmaması konusunda Zabıta ekipleri esnafa uyarılarda bulundu.

Şanlıurfa ilçe belediyesi olan Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelindeki bakkal ve marketlerde maytap benzeri patlayıcı içerikli oyuncakların satılmaması yönünde uyarılarda bulundu. Ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde de hem denetlerini arttırdı hem de bakkal ve marketlere uyarılarda bulunuyor. Bayram dolayısıyla patlayıcı içeren torpil, pata, çıtpıt, maytap ve boncuklu silah gibi oyuncakların satışının yapılmaması konusunda esnafa uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, uyarı metninin yer aldığı bilgilendirme yazılarını tebliğ ediyor.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerin yoğun şekilde devam ettiği ve bayram boyuna da devam edeceği bildirildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.