banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa’da uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma operasyonu kapsamında 4 şüpheli şahıs yakalanmış olup, şahıslardan (2)’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, diğer (2)’si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.   Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

1.      Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, 17-19 Eylül 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında (4) şahsa ait ev ve eklentilerinde icra edilen operasyonlarda; (19.280) gram kubar esrar maddesi, (30) kök kenevir bitkisi, , (1518) gram  kenevir tohumu,  (1) Av tüfeği, (1) adet tabanca,(9) adet tabanca fişeği (109) adet cinsel içerikli malzeme ve (190) adet cinsel içerikli jel ele geçirilmiştir. 

2.     Olaylar ile ilgili (4) şüpheli şahıs yakalanmış olup, şahıslardan (2)’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, diğer (2)’si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.   
     
3.     Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.