banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa’da Kar Bastırınca yüzlerce araçla Karla Mücadele Başladı

Şanlıurfa’da iki gündür etkili olan kar yağışı ile mücadelesini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 120 araç 220 personelle hem şehir merkezinde hem de ilçelerde kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışının ardından yollarda oluşan buzlanmaya karşı 24 saat boyunca mücadelesini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış ayları süresince 120 personelle ve 220 araçla çalışmalarını sürdürecek.

Özellikle gece geç saatler ile sabahın ilk saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte tuzlama çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin ana arterleri başta olmak üzere trafiğin yoğunlukta olduğu caddeler ve ara sokaklarda tuzlama çalışmaları yapıyor.

Vatandaşların mağdur olmamaları için çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini önceden alarak özellikle yokuş yukarı olan bölgelerde araçların yolda kalmaması ve kazaların meydana gelmemesi için karla mücadelesini sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. 13 ilçedeki çalışmalar ekipler tarafından yakından takip edilerek yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı anında müdahale ediliyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Viranşehir ilçesi Dinçer güzergâhı, Birecik ilçesi Almaşar grup yolu ile günışığı mahalle güzergâhında kar nedeniyle kısmen ulaşıma kapanan yolda yol açma çalışmalarını sürdürürken Siverek ilçesi Karacadağ kayak merkezi güzergâhında yol açma yine Siverek ilçesi Dilekli Kaynakbaşı Gülpınar güzergâhında Kar temizleme ve yol açma çalışmaları sürdürülüyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.