banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Urfa’da Fırınlara Sıkı Denetim 

 Önümüzdeki süreçlerde devam edecek denetimlerde sağlık koşulları başta olmak üzere gramaj, hijyen, baca ve ruhsat kontrolleri yapıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte merkez ilçelerdeki fırınlara ve unlu mamulleri satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim düzenledi. Uygulamalarında gramaj, hijyen, baca ve ruhsat kontrolleri yapan ekipler, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için işletmelere yazılı tebligat iletti. Süre verilen iş yerlerinin önümüzdeki günlerde denetiminin tekrar edileceği belirtildi. Koordinasyonlu bir şekilde tüm merkez ilçelerde gün boyu devam eden denetimlerde işletmelere sağlık koşullarına muhakkak suretle uyulması gerektiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Sayin Mardinli sana sorarim. Gecen evde misafirim vardi 20 w5 kisi 7 8 tepsi, 20 bağcan, 50 isot verdim. Evde ekmek te vardi yinede 1 tane tirnakli aldim. Firinci 1 ekmek almama ragmen söylendi durdu

Avatar
Mr. Zotto 5 yıl önce

Fırınlarda lahmacun sıralarında hep sıkıntı var. Bankalardaki gibi barkot sıra sistemine geçilmeli... Daha kaç kişi ölecek bu lahmacun sıra kavgasında. ayrıca gün bitiminde fırıncı çıplak ayakla ekmekle konulan yere çıkıp süpürüyor. Bu olayı bir fırıncı arkadaşa söyleyince ''ayakkabıyla mı çıksın'' dedi bana. Kısacası elle silinebilecek bir mekanizma geliştirilmeli.

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Bazı fırınlar sinek dolu.

Avatar
Mersavili genç 5 yıl önce

Maalesef Mr. Zotto hakli. Firin tasina mantarli kokan ayakla cikanlar var.

Avatar
Hasadam 5 yıl önce

Tepsi parasi alinmasi engellenmeli. 4 tepsi verip 1 ekmek aliyordum. Simdi tepsi parasi 1 tl com fazla

Avatar
Edirneli Keko 5 yıl önce

Ulen pilavi bile firina verenler var

Avatar
Zeki Urfalı 5 yıl önce

Ekmek 50 kuruşa dusmeli. Ayrıca tepsi oarasi yasaklanmali

Avatar
FIRINCIBEY 5 yıl önce

Ekmek 5 tl olsun.