banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa’da Bitkin Düşen Leylek Tedavi Altına Alındı

Şanlıurfa'da vatandaşlar tarafından yaralı ve güçten düşmüş halde bulunan bir leylek DKMP ekiplerine teslim edildi. Ekipler leyleğin tedavi edilmesi için rehabilitasyon merkezine götürdü.

DKMP ekipler tarafından teslim alınan leylek Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü. Yaralı leylek burada tedaviye alındı. Leyleğin tedavisinin tamamlanmasının ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı açıklandı. 

DKMP tarafından konuyla ilgili sosyal medya platformları üzerinden paylaşımda şu ifadeler yer verdi : Doğada güçten düşmüş ve yaralı halde bulunan Leylek  Şanlıurfa Doğa Koruma Milli Parklara bağlı Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi görevlisi Kasım MERMER ve Tahir KAYA tarafından teslim alındı. Kurumumuz veteriner hekimi tarafından tedavisine başlandı. "
(Urfagazte)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.