banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Urfa’da bir Husumet Daha Sona Erdi! Bugenç ve Kubat aileleri barıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın katılımıyla düzenlenen barış yemeğinde Bugenç ve Kubat ailelerinin barışı sağlandı

 3 yıl önce akraba olan Bugenç ve Kubat aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada muzaffer ve Mehmet Kubat vefat etmişti.
 Ailelerin barıştırılması için Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Kanaat önderleri büyük çaba gösterdi. 
Ailelerin barıştırılması için Beyazsaray düğün salonunda barış yemeği verildi. 
Verilen barış yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. 
Barış yemeğinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Kanaat önderleri husumetli aileleri el sıkıştırarak, barıştırdılar. 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Ülkemizde ve Şanlıurfamızda bir daha bu tatsız olayların yaşamamasını temenni ederek, Bugenç ve Kubat ailelerine gösterdikleri örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.