banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haber Urfa Şanlıurfaspor ak parti

Urfa’da 7 Mahalleyi Kapsayan Yol Çalışması Başladı

Şanlıurfa’yı konforlu yol ağı ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, kendi ekip ve ekipmanlarıyla 7/24 hizmet vererek kentte yeni yol, bulvar ve cadde açma çalışmalarının yanı sıra kırsal alanlarda da yol çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları kapsamında Karaköprü ilçesinde 7 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda kazı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Karaköprü ilçesine bağlı 22 kilometrelik Mehmetçik - İsolar - Köksüren - Otlukalan - Demircik - Hisarlar - Tülmen grup yolunda yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve mahalle muhtarları grup yolundaki çalışmaları inceledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KENDİ EKİP VE EKİPMANLARIMIZLA HİZMET VERİYORUZ’’

7 mahalleyi kapsayan 22 kilometrelik yolda dağları delerek yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Güzel bir hizmetin başındayız. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, muhtarlarımız ve ekiplerimizle birlikte hayırlı bir çalışmanın içerisindeyiz. Mahalle muhtarlarımız bizlere bu yolun dar olduğunu bildirdiler. Bizde söz verdiğimiz gibi bu yolu genişletiyoruz. Burası önemli bir yol, bir güzergâh ve grup yoludur. Mehmetçik - İsolar - Köksüren - Otlukalan - Demircik - Hisarlar – Tülmen mahallesini kapsayan tam 22 kilometrelik bir yol ve bu yolda çalışma başlattık. Kendi makine, ekipman ve ekiplerimizle yol çalışmasına başladık. Bir yandan yolu genişletiyoruz, onu da mobil stabilize makinamızı da buraya getirerek buradaki taşı çekip stabilize haline getireceğiz. Buradan elde edeceğimiz malzemeyi yola sereceğiz. İsraf yok, ihale yok, tamamen kendi ekip ve makinalarımızla hizmet veriyoruz. Bu belediyemize bir kazanç ve Urfa’nın bu ekibi artık bu işi çok iyi biliyorlar ve bu işi çok iyi yapıyorlar. Muhtarlarımız da çalışmalarımızı takdir ediyorlar. Birlik ve berberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 22 kilometrelik yol ve Ferhat gibi dağları delerek, aşarak geliyoruz.” İfadelerine yer verdi. 
Metin Baydilli, ‘’Burada Büyükşehir Belediyemiz kendi araç ve personelleriyle yol çalışması başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte yapılan çalışmaları inceliyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Mahalle Muhtarları ise yapılan yol genişletme çalışmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.