banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Urfa’da 10 Kilo Esrar Yakalandı: 2 Kişi Gözaltına Alındı

Şanlıurfa İl komutanlığı ekipleri tarafında Viranşehir ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik başlattığı operasyon kapsamında 10 Kilo kubar esrar ele geçirdi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Konu ile ilgili Jandarma tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Uyuşturucu Madde Ticareti yapılacağı bilgisinin öğrenilmesi üzerine, 30 Ocak 2020 tarihinde, Viranşehir İlçesi mülki sınırları içerisinde yapılan operasyon sonucu, yaklaşık (10) kğ. kubar esrar maddesi ile birlikte (2) şüpheli şahıs suçüstü yakalanmıştır. 

2.    Bu olaya ilişkin, (2) şüpheli şahsın işlemlerinin tamamlanmasını müteakip çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır. 

3.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.