banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urfa’da 1 Günlüğüne Asker Oldular

Şanlıurfa’da geleneksel hale gelen engellilerin bir günlüğüne vatani görevini yapma, Jandarma Teşkilatının 180’inci Kuruluş yıldönümünde tekrarlandı. 38 engelli vatandaş Bir Günlük Temsili Askerlik yaptı.
Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği  İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi:


Jandarma Teşkilatının 180’inci Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından 38 engelli vatandaşa Bir Günlük Temsili Askerlik Uygulaması yapılmış, terhis belgeleri düzenlenerek terhis olmuşlarıdır.  Bir Günlük Temsili Askerlik Uygulaması Töreni İl protokolünün katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bir Günlük Temsili Askerlik Uygulaması esnasında protokol, 38 engelli vatandaş ve ailesine Jandarma hakkında tanıtıcı bilgiler verilmiştir. Temsili askerlik törenine katılan 38 vatandaşa çeşitli hediyeler dağıtılmıştır. 

Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.