banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa Orman Müdürlüğü: Hatıra Ormanı Dikin Yanınızdayız


Şanlıurfa Viranşehir İlçe Defterdar Mahallesinde Gelir getirici Ağaçlandırma Çalışmaları kapsamında yaklaşık 60 bin fidan dikim çalışmalarına başlandı. 
Yeşillendirme konusunda Viranşehir’i en güzel seviyeye getireceklerini dile getiren Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, “Daha Yeşil Bir Şanlıurfa için” çok Fidanı toprakla buluşması amacıyla çalışma yaptıklarını belirtti.
 Vatandaşlara hatıra ormanı başta olmak üzere hazırlayacakları projelere destek vereceklerini açıklayan Orman Bölge Müdürü Çiçek,  “Vatandaşlarımız ile ortak plan çalışmalarında ciddi yol aldık. Bu kapsamda belediyeler, STK kuruluşları, üniversiteler ile çalışmalar yapıyoruz.  Vatandaşlarımızın hatıra ormanı olmak üzere özel ağaçlandırma projesi hazırlanması konusunda her zaman yanındayız” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.