banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfa düşünce platformundan önemli bir toplantı


Urfa'da yaklaşık bir yıl önce şehrin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunmak için kurulan Urfa Düşünce Platformu kurucularının düzenlediği "fikir alışverişinde bulunma ve istişare" toplantısına her biri kendi alanında farklı hizmet ve çalışmaları olan bileşenler bir araya geldi.
 
Urfa Düşünce Platformu koordinatörü Mehmet Emin Kuş ve kurucu üyelerinin öncülüğünde bir araya gelenler arasında: Şanlıurfa il milli eğitim müdürü Fevzi Kurt, bir önceki Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız, Uzman doktor Şerif Kurtuluş, Karaköprü belediye başkan yardımcısı Av. Osman Uludağ, Kültürel mirasları koruma derneği başkanı Yüksek Mimar Uğur Beyazgül, eski sendikacı ve Ak parti yönetim kurulu üyesi Mustafa Tepe, Hemofili derneği başkanı Ali Yıldırım, kentsel dönüşüm Uzmanı ve iş insanı Zeki Yıldırım, sivil toplumcu Osman Elçi, medya yazarları derneği başkanı Mehmet Guli Aslan, iş insanı ve ekonomi uzmanı Mustafa Pakır, eğitimci yazar Yunus Çoban, emekli imam hatip ve Diyanet-Sen kurucu eski başkanı Şıhmüslüm Azizoglu, Çevre Şehircilik il başkan yardımcısı Adem Ekinci, çevre mühendisi Mahmut Ulaş ve Harran Üniversitesi baş müdürü Abdullah Göçmez katıldılar.
Toplantıda herkes sırayla söz alarak şehrin sorunları ve çözümü konusunda duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.
 
Haber: Esma Kuş/ urfaradikal.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.