banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Urfa'dan 45 yıl önce gazi oldukları topraklara gittiler

Şanlıurfa Karaköprü ilçe Belediyesi tarafından organize edilen bir program çerçevesinde  Şanlıurfa'da yaşayan Kıbrıs gazilerine büyük bir jest yapılarak 45 yıl önce vatan için savaştıkları toprakları görmek için 5 günlüğüne Kıbrıs'a gönderildi.

Kıbrısa gitmek için hazırlanan Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek gazileri Kıbrıs yolculuğuna uğurlayan ilçe belediye Başkanı Metin Baydilli, gazilerin vatan için gidip savaştıkları toprakları görmeleri için böyle bir jest yaptıklarını ifade etti.

Uğurlama ziyaretinde konuşan Başkan Baydilli Şunları dile getirdi: "Bu aziz milletimiz her zaman şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlık göstererek açtığı yollardan yürüdü ve bu topraklarda yaşadı. Bizim şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz çoktur ve biz de bir nebze gazilerimize önem verdiğimizi göstermek adına Kıbrıs gazilerimizi 45 yıl önce vatan toprağı için, milletimiz için hiç düşünmeden gidip savaştıkları toprakları görmeleri için 5 günlük bir Kıbrıs turu yaptırıyoruz. Gazilerimize geçmişteki mücadeleleri için çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ise 45 yıl önce vatan için gidip savaştıkları toprakları tekrar görmeleri için imkan sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye gaziler adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
urfalı 4 yıl önce

Bizim hiç haberimiz olmadı ben de gelmek isterdim kayıtlı bir gaziyim