banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Urfa'da Zabıta Kantinleri Denetledi

Eğitim-öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerine temizlik ve sağlıklı gıda satışı denetim yaptı. Ekipler, kantincileri gazlı içecek, çikolata ve kızartma gibi zararlı ürünler satmaması konusunda uyardı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Karaköprü Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ilçe genelindeki ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda bulunan kantinlerde sıkı denetim yapıyor.

 Geleceğin teminatı olan öğrencilerin sağlığına önem veren Karaköprü Belediyesi, okul kantinlerini denetleyerek öğrencilerin sağlıklı besinler tüketmesi için kantincileri uyarıyor. Kantinlerde gazlı içecek, kızartma ve cips satışı yapanlara idari yaptırım uygulayan zabıta ekipleri, ürünlerin son kullanma tarihi ve hijyen denetimi de yaptı.

Kantincilere satılmaması gereken ürünler, kantinde olması gereken hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihinin kontrol edilmesiyle ilgili bilgi veren ekipler, kurallara uyan kantinlere teşekkür etti.

Zabıta ekipleri, denetimlerinin amacının öğrencilerin okullarda daha sağlıklı beslenmesini sağlamak için denetimleri sıkı tuttuklarını ifade ederken, denetimlerin süreceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.