banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Urfa'da Robotik Kodlama Eğitimleri Başlıyor...

Çocukların erken yaşta temel düzeyde robotik kodlama alanında bilgi sahibi olmalarını amaçlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yazılım Şube Müdürlüğü'nün de girişimleriyle yenilikçi fikirler üreterek '' Geleceğin Dili Robotik Kodlama'' eğitimi vermeye hazırlanıyor.

GELECEĞİN DİLİ ROBOTİK KODLAMA

Eğitimde ve bilgi teknolojilerinde öncü kent olma gayesiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, inovatif düşünce ile geleceğin yazılımcılarını yetiştirmek, çocukların hayal ettiklerini gerçekleştirmek, fikir üretmek ve topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla Robotik Kodlama kursu açıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 KASIM

Eğitimden yararlanmak isteyenlerin 30 Kasım 2020 Pazartesi gününe kadar etkinlik.sanliurfa.bel.tr  adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yazılım Şube Müdürlüğü tarafından eğitime katılmak isteyenlere kontenjanların sınırlı olduğu konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.