banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Urfa'da Karantinaya Alınan Köylere, İHH Yardım Gönderdi

Şanlıurfa İHH’dan Karantinaya alınan Köylere gönderilen yardımlarla ilgili olarak bir açıklama yapan İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila şunları söyledi:;

“Bu zor günlerde Vefa Destek Grubu’nun bir bileşeni olarak canı pahasına halkımızın yanında bulunup yardım ediyoruz. Korona Virüsü tespitinden dolayı karantina altındaki Şanlıurfa Eyyübiye ilçemizin Kübacık köyü halkına Şanlıurfa İHH olarak bugün gıda ve maske yardımında bulunduk, ve yine Korona Virüsü tespitinden dolayı karantina altındaki Akçakale ilçemizin Narlıova köyü halkına İHH olarak gıda, temizlik ve hijyen kolisi yardımlarında bulunduk. Bu çalışmalarımızda gönüllü olarak görev alan tüm gönüllü kardeşlerimize cani gönülden teşekkür ederiz. Değerli halkımızdan şunu istirham ederiz, bakın başta sağlık çalışanları/personelleri olmak üzere güvenlik güçleri, yardım çalışmalarını sürdüren sivil toplum örgütlerinin personel ve gönüllüleri ve bir çok kamu kurum ve kuruluş personeli büyük riskler alarak bu dar günlerde halkımızın hizmetindeler, halkımız da çok acil bir durum olmadıkça Sağlık Bakanlığımızın, uzmanların uyarılara kulak vererek, uyarak evlerinde kalırlarsa bu zorlu süreci inşallah daha hızlı atlatırız. Bu musibetle(virüsle) mücadele ederken sadece maddi sebeplere sarılmayalım, bir taraftan maddi sebepler(tedbirler)e sarılırken bir taraftan da maneviyatımızı güçlendirmeliyiz, Allaha karşı sorumluluklarımızı (kulluk görevlerimizi) yerine getirip ardında da duaya sarılmalıyız. Çünkü yerin göğün sahibi olan Allah’tan bu musibeti kaldırmayı yürekten talep etmeliyiz."

İHH tarafından karantinaya alınan köylere gönderilen yardım malzemeleri ise şunlardı:

1-    Hijyen Paketi

2-    Gıda Kolisi

3-    Kolonya

4-    Bebek Maması

5-    Çocuk Bezi

6-    Çocuklar için şekerleme çeşitleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine çimen 4 yıl önce

Yardım bekliyorum sizden kiraciyiz