banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Urfa'da Hastanelere Yeni Başhekimler atandı! İşte Atanan İsimler..

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.M.Emre ERKUŞ tarafından , Şanlıurfa'da sağlık sistemi ve hizmetine yön verecek isimleri belirledi.
İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı il merkezinde bulunan Eyyübiye Eğitim Araştırma hastanesi,Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi  ve Balıklıgöl Devlet hastanelerinde görev değişiklikleri oldu.
Buna göre ; Balıklıgöl Devlet Hastanesine Vekalet eden Dr.Eyüp ŞELLİ’nin  asaleten ataması yapıldı.
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi; Uzun zamandır boş  olan ve vekalet ile yönetilen hastanede Anestezi Bölüm Hocası Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Kaya atandı.
Edinilen bilgiye göre Ceylanpınar Devlet hastanesine de başhekim ataması gerçekleşmiştir.
Aynı zamanda il merkezinde bulunan hastanelerde ki idarecilerde de görev değişikliğine gidildi
     Halk Sağlığı Başkanlığına, Harran Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Anabilim dalı hocalarından Dr.Öğr.Üyesi.Abdullah SOLMAZ atandı.
İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.M.Emre ERKUŞ yaptığı açıklamada ; Şanlıurfa  konum itibariyle önemli bir yerde. Her geçen gün gelişen ve hızla büyüyen modern bir ilimiz. Şu ana kadar hastanelerimizde görev yapan hastane idarecilerimize teşekkürlerimi iletirim. Yeni atanan başhekim ve yöneticilerin sağlık alanında bize fayda sağlayacak özverili çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu belirten Doç.Dr. ERKUŞ Başarılar dileyerek, ilimize hayırlı olsun, dileklerini ilettiler.
Doç.Dr. ERKUŞ;  Şanlıurfa’da  yaşayan insanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemli. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarım Şanlıurfa’da sağlık hizmetlerinde güzel işler yapmak istiyoruz. Halkımıza sağlık alanında en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Şanlıurfa halkı hizmetin en iyisine layıktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dr.Murat 5 yıl önce

Urfamıza hayırlı olsun

Avatar
Urfalı Sağlıkcılar Derneği 5 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun.

Avatar
İsotadam 5 yıl önce

Hayırli ugurlu olsun

Avatar
Mr.Zotto Derneği Basın Sözcüsü 5 yıl önce

Urfa ya hayirli.olsun