banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Urfa'da FETÖ Operasyonu: Aralarında Profesör ve Poliste Var

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ / PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu şüphesiyle düzenlenen operasyon kapsamında Aralarında aktif olarak görevde bulunan Profesör, Doktor, Polis Memuru ve Noter Katibinin de yer aldığı 9 kişi gözaltına alındı.

Başta Şanlıurfa olmak üzere Mersin ve İstanbul’un da aralarında bulunduğu şehirlerde yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 7'si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evinde gönderilirken, iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KONU İLE İLGİLİ OLARAK YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ:

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü aracılığıyla yürütülen soruşturma kapsamında;
​10.01.2019 günü Şanlıurfa merkezli olarak aralarında Mersin ve İstanbul’un da bulunduğu illerde eş zamanlı olarak toplam 9 şüpheli gözaltına alınmış olup;
​Aralarında aktif olarak görevde bulunan Profesör, Doktor, Polis Memuru ve Noter Katibinin de yer aldığı 9 şüpheliden 7’si sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmış, 2 şüphelide adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.