banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Urfa'da bu da oldu! Sahte Gübre Operasyonu

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği il basın ve halkla ilişikiler müdürülüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: 
                                
JANDARMA BASIN DUYURUSU
1.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı- Asyiş Şube Müdürlüğü (JASAT) , İstihbarat Şube Müdülüğü ve Eyyübiye İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Eyyübiye İlçesi Yenice mahallesinde ikamet eden M.D. isimli şahsın ikametinde 27.04.2021 günü yapılan adli arama; 22 Ton Sahte Barkodlu/Taklit/ Geçersiz Tarım gübresi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
2.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.