banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Urfa'da balkondan düşen küçük ikizlerin feci sonu!

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre ikiz olan Ravza D. ve Rümeysa D. kardeşler balkonda oyun oynuyordu. Dengelerini kaybeden küçük çocuklar yere düştü. Düşmenin etkisiyle ikizlerden birisi hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı. 


Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Yaralı kardeşlerden biri olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen yaralı çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli aileye başsağlığı diledi. Baudilli: "Tarifi zor bir acı... Narlıkuyu Mahallemizde bu sabah yaşanan elim bir olay sonrası hayata gözlerini yuman 2 minik kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine Allah sabırlar ihsan eylesin..." dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.