banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfa'da Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk öldü

Şanlıurfa'da,evlerinin balkonundan düşen Huriye Demirkan (3), yaşamını yitirdi.Olay, sabah saatlerinde Haliliye ilçesi Sancaktar Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinin balkonundaki Huriye Demirkan, sokakta oynayan çocukları izlemek için sandalyenin üstüne çıktı. Ancak, küçük Huriye bir süre sonra iddiaya göre dengesini kaybederek balkondan düştü.

Huriye'nin düştüğünü görenler 112 sağlık ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Huriye'ye ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Huriye, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.Küçük Huriye'nin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
HaliliyeSancaktar Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.