banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Urfa'da Akaryakıt İstasyonlarının Tekelini Kim Kıracak?

Akaryakıt istasyonlarının tekelleşmesi sonucu akaryakıt fiyatlarının yüksek fiyattan satıldığını iddia eden vatandaşlar. Yetkililerden bu tekeli kırmaları çağrısında bulunuyorlar.
Geçtiğimiz günlerde üç liranın altına düşen LPG lirte fiyatları Hükümet tarafından ek larak 46 kuruşluk indirime gidildiği halde fiyatlarin dahada düşmesini bekleyen vatandaşlar, Akaryakıt istasyonlarında 3.39 kuruşluk fiyaları görünce adeta isyan ettiler. Vatandaşlar arasında bu tekeli kırmak için boykot çağrısı yapanlar bile var

YETKİLİLER DE SUÇLUDUR!'

Şanlıurfa'daki tekelleşmeye isyan eden Gazeteci yazar Ahin Güneş, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Urfa'da Akar-Yakıt istasyonlarının birlikte hareket edip, LPG başta olmak üzere tek fiyat uygulamalarına, haksız kazanç elde etmelerine, tekelleşmelerine sessiz kalan ilgili birimler ve yetkililer enaz o petrol istasyonları kadar suçludur..."

BELEDİYE EL ATMALI

Urfa'da Akar-Yakıt istasyonlarının birlikte hareket edip, LPG başta olmak üzere tek fiyat uygulamalarına Büyükşehir Belediyesi istasyon açarak bu tekeli kırması önerisinde bulunan AK Parti Eyyübiye İlçe Eski Başkanı ve Beltur Yöntim Kurulu Başkanı İsmail Demirbaş; "Petrol tekelciliğine karşı büyükşehir bünyesinde bel-pet petrolü merkez üç ilçeye 1 er adet kurup hem istihdam hemde halkımızın en uygun fiyata akaryakıttan istifadesi sağlanabilir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Urfalı63 5 yıl önce

Bunun kısaca adı Sömürgeciliktir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her ilçeye kendi bünyesinde yakıt istasyonu açsın. Hem Şanlıurfamıza hizmet hemde Belediye ye katkısı olur.