banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

TKDK’dan Siverek’e 2 Milyonluk Yatırım

Projenin 150 büyükbaş kapasite ve 2 milyon TL tutarında olduğunu belirten Dr. Yetim, TKDK’nın genç yatırımcılara öncelik verdiğini söyledi.
TKDK’nın kırsaldan merkeze çok geniş bir yelpazede faaliyet gösterdiğini ifade eden Dr. Yetim, Siverek ilçemizde yapılacak olan bu yatırımın da çok iyi bir örnek olacağını belirtti.
Yatırımcı Adil Acar; hayvancılığın Siverek’te yoğun bir şekilde ancak geleneksel yöntemlerle yapıldığını ifade ederek, TKDK’nın %65 desteği ile hayata geçireceği projesinin AB standartlarında modern bir tesis olacağını belirterek TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü’ne teşekkür etti.   
TKDK’nın modern hayvancılığın gelişimine öncülük ettiğini, Siverek ilçemizin de yüksek bir hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Dr. Yetim, yatırımcı Adil Acar’a başarılar diledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.