banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

ŞUSKİ’nin 2022 Yılı Bütçesi Belli Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumları bugün gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlığında yapılan bütçe görüşmelerinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2022 yılı bütçesi onaylandı.

ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu’nun sunum gerçekleştirdiği Kasım ayı görüşmelerinin son birleşiminde ŞUSKİ’nin 2022 yılı gelir-gider bütçesi oy çoğunluğuyla kabul edildi.

MECLİS BAŞKANVEKİLİ AHMET KAYTAN:”ÇALIŞMALARA KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yoğun geçen görüşmelerde Büyükşehir ve ilçe Belediyelerinin 2022 yılı bütçelerinin onaylandığını ifade eden Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan bugün gerçekleşen görüşmelerde ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzün 2022 yılı bütçesi onaylanmıştır” dedi.

Başkanvekili Ahmet Kaytan:” Müzakeresi gerçekleşen ve kabul edilen ilçelerimiz, Büyükşehir Belediye’miz ve bugün de ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzün 2022 yılı gelir-gider bütçesi onaylanmış oldu. 2021 yılında bütün sıkıntılara rağmen bu sürecin gerek meclisimiz ve gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, ŞUSKİ Genel Müdürümüz ve ilgili çalışan arkadaşlarımızla performanslarını göz önünde bulundurduğumuzda çok verimli geçti. 2022 yılının daha huzurlu, sıhhat ve afiyet içerisinde ve daha bereketli geçmesini temenni ediyorum. Meclisimizin tüm bu çalışmalarına katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.