banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Suruç'ta taziyede silahlı kavga: 1 ölü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan akrabalar arasında taziye evinde çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hacı Abdullah Ateş Taziye Evi'nde yaşandı. İddiaya göre, aralarında daha önce yaşanan kan davasından dolayı husumet bulunan iki aile fertleri gitmiş oldukları bir yakınlarının taziyesinde karşılaştı.


İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Mehmet Ateş (35) kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen mermi ile ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi.


112 acil servis ekiplerince Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Mehmet Ateş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay ardından polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olaya karışan kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.