banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Suruç'ta arazi kavgası: 2 Ölü 8 yaralı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde akrabalar arasında arazi sulama nedeniyle çıkan kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kavga, gece saatlerinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı kırsal  Akören (Yalnızadam ) Mahallesi'nde  yaşandı. İddiaya göre, akraba olan Gök ve Gülek aileleri arasında arazi sulama nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya her iki ailenin diğer fertleri de katılınca  silahlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada ilk belirlemelere göre 10 kişi ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa'daki çeşitli  hastanelere sevk edildi.Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan ikisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kavga nedeniyle kırsal mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken hastanelerde ise yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Kavgaya ilgili soruşturma sürüyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.