banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Suriye’den Uyuşturucu PKK’lı Şahıssa Operasyon: 21 KĞ Esrar Yakalandı

Şanlıurfa’da jandarmaya gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, Akçakale ilçesinde Suriye uyruklu PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü ile bağlantısı bulunan M.E.A, yapılan operasyonda 21 kilo kubar esrar maddesi ile birlikte yakalandı.
Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 

1.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, NARKO-TERÖR faaliyetleri ile mücadele kapsamında,  Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde; Suriye ülkesinde PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü ile bağlantısı bulunan M.E.A. (Suriye uyruklu) isimli şahsın, örgüte finansman sağlamak amacıyla Akçakale İlçesi mülki sınırları içerisine, uyuşturucu madde getireceği bilgisinin öğrenilmesi üzerine, 12 Şubat 2020 tarihinde terörün finansman ayağını yok etmek amacıyla yapılan operasyon sonucu; yaklaşık (21) kğ. kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Olaya ilişkin, (1) şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

2.    Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, NARKO-TERÖR faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.