banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Sulama Kanalında Kaybolmuştu: Cesedi 7 Gün Sonra Bulundu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına düşen 4 çocuk babası 55 yaşındaki Hasan Can'ın cesedine 7 gün sonra ulaşıldı.


Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde 7 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen ve Sulama kanalına düştüğü iddia edilen 4 çocuk babası 55 yaşındaki Hasan Can'ın sulama kanalında cesedi 7 gün sonra bulundu.


28 TEMMUZ'DAN BERİ HABER ALINAMIYORDU

Haliliye ilçesi, Sırrın yolu DSİ sulama Kanalına düştüğü iddia edilen 4 çocuk babası 55 yaşındaki Hasan Can'ın tüm aramalara rağmen cesedine ulaşılamamış ve aile fertlerinin acılı bekliyişi 7'inci günde son buldu.55 Yaşında ve 4 çocuk babası olan Hasan Can'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Cesed otopsinin ardından aileye teslim edilecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.