banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Sulama birliği cinayetinde, 2 tutuklama

Alınan bilgiye göre; 16 Haziran 2022'de  sulama anlaşmazlığı sebebiyle Eyyübiye ilçesinde meydana gelen olayda,Tektek Sulama Birliği çalışanı H.D. isimli şahıs ile husumet bulunan M.A. isimli şahıs arasında meydana gelen kavgada H.D. isimli şahıs hayatını kaybetmişti. Olayın şüphelisi M.A. yakalanarak cezaevine gönderildi.


Olayda hayatını kaybeden H.D.’nin darp edilmesi olayına karışan ve olay yerinden kaçtığı tespit edilen kimliği belirsiz 2 şüpheli şahıs hakkında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu; şüphelilerin N.A. ve A.A. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.


Firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik olarak 23.12.2022 günü Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi Ambartepe Mahallesi'ndeki 5 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon sonucu iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda;

- 2 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği,
- 3 adet Magnum Marka Ruhsatsız Otomatik Av Tüfeği,
- 1 adet ASİL Marka Ruhsatsız Otomatik Av Tüfeği,
- 1 adet MAESTRO Marka 12 Cal Ruhsatsız Av Tüfeği
- 1 adet ASS AKKAR marka 12. Cal Ruhsatsız Av Tüfeği,
- 2 adet VZOR marka, 7.65 mm. çapında Ruhsatsız Tabanca,
- 1 adet 7.65 mm çapında Ruhsatsız Tabanca,
- 1 adet Browning Marka 9 mm. çapında Ruhsatsız Tabanca,
- 1 adet BLOW F92 Marka Ruhsatsız Tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

Yakalanan firari şüpheliler N.A. ve A.A. çıkarıldıkları mahkemece ''Kasten Öldürme'' suçundan tutuklanarak Eyyübiye Cezaevine gönderildi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.