banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Spot Pazarı Esnafı, Cumhurbaşkanı Ve Maliye Bakanına Teşekkür Etti


Asrın felaketi Depremin ardından Sel felaketi ile Türkiye’yi yasa boğan Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Selde büyük zarar gören Eyyüp Spot Pazarı esnafının zararları 12 saat içinde giderildi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Toru, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Eyyüp Spot Pazarı esnafı tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Özellikle sel felaketi sonrası mağduriyetin 12 saat içerisinde giderilmesi ile büyük sevinç duyan Esnaflar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Eyyüp Spot Pazarı Esnaf Başkanı Ramazan Tokyavuz, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve AK Parti ailesine sel felaketinde yaşanan mağduriyetin 12 saat içerisinde giderilmesinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru ise 14 Mayıs seçimlerinde esnafın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir güçle destekleyeceğini söyleyerek her zaman esnafın yanında olacağını söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.