banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfada yerel gross marketler platformu kuruldu

Şanlıurfada yerel gross marketler tek yürek oldu.
Şanlıurfa Süpermarketler Platformu Sözcüsü Mehmet AİŞEOĞLU;
“Şanlıurfa Halkı yerel marketlere destek olmalı”
    
Şanlıurfa Süper Marketler Platformu Şanlıurfada hizmet veren yerel gross marketlere halkın destek olması gerektiğini, Yerel marketlerin Şanlıurfa’yı kalkındırdığını ve istihdama katkı sağlayan bu işletmelere kamu kurumlarının da hassas davranmasını belirttiler.
Şanlıurfada hizmet  veren yerel süper market ve gross marketler platformla birleşerek tek yürek oldular. Maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen toplantıda Şanlıurfa Süper Marketler Platformu sözcüsü Gross Market İşletmecisi Mehmet AİŞEOĞLU Şanlıurfa halkının kendi öz malına kendi sermayesine yerel marketlere destek olmaları gerektiğini belirterek ulusal marketlerden kalite veya fiyat olarak hiçbir farklarının olmadığını hatta daha uygun fiyatlarla daha kaliteli ürün satışı yaptıklarını ileterek halkı yerli ve milli olmaya davet etti. Şanlıurfa Süper Marketler Platformu Sözcüsü Mehmet AİŞEOĞLU ayrıca Kamu kurumlarının bazılarının ise ulusal marketlere tanıdığı imtiyazları yerel olan Şanlıurfa marketlerine de göstermesi gerektiğini, Devletin de en az 3 bin kişiyi istihdam eden yerel marketlere SGK primlerinde teşvik vb. anlamda yardımcı olmasını istedi.

Belediye başkanlıklarının da yerel süper marketleri mağdur ettiklerini belirterek komşu il Gaziantep şehrinde ulusal zincir marketlere belediyelerin ve diğer kamu kuruluşlarının prim vermediğini yerli ve milli olarak şehrinin esnafını koruduklarını dile getirdi. AİŞEOĞLU pandemi sürecinde kamu kurumlarının tüm yerel işletmelere maddi cezai yaptırımlar uyguladıklarını ve kesilen cezaların esnafı zor durumda bıraktığını belirtti. Süper Marketler Platformunun birlik beraberlik sağlayarak faydalı olacağını marketlerde çalışan personel alım ve iş akdi sonlandırmalarında da platformun yol gösterici olacağını eğitim kurslarıyla kalifiye eleman probleminin de son bulacağını, halkın ise artık işi bilen güler yüzlü personellerle muhatap olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.