banner2
Öne Çıkanlar haber ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Karacadağ Mahallesi Sergio Oliveira Kırgızistan milli takımı

Şanlıurfa’da Lahmacun Kavgası: 5 Yaralı, 3 Gözaltı


Şanlıurfanın Karaköprü ilçesinde bir fırında lahmacun sırasına giren kişiler arasında kavga çıktı. Olayda 5 kisi çeşitli yerlerinden yaralanırken polis olaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay akşam saatlerinde Atakent Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre fırın çalışanları ile müşteriler arasında lahmacun sırasından dolayı tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kavgada 5 kisi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralilar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kıllıbey 5 yıl önce

Kavgaya karışanların ifadeleri için ek süre istenmiş mi?Özel ekip geldiği doğru mu? Lahmacunlara ne oldu

Misafir Avatar
Özel Ekip/Gizli Servis 5 yıl önce @Kıllıbey

Belki gelen özel ekip yemiştir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Temel Sorun fırıncılık mantığında. Fırına lahmacun için eti bırakıyorsun. Adam sdiyoki 1 saat sonra gel al. Adam orada onlarca tepsi var. Hiçbirne not saati vs yazılmıyor. Çünkü Urfa fırıncısı süperzeka. 1 sat sonra gidipte hazır olanı görmedim. Aradan tanıdık vs geliyo hemen yapıyo bazı fırınlar.

Avatar
Keldan 5 yıl önce

Yaralansalarda hapsede girseler sıraları için kavga etmişler. Sıra Urfa'da herşeyden önemlidir. İLerde l beşel lahmacun verilecek barış yemeği yapılır tatlıya bağlanır.

Avatar
Abdullah ASLAN 5 yıl önce

10 dakikaya sebep olacak bir gecikme;10 gün gecikmesine sebep oldu. Daha mı iyi oldu? yaralanma, hasım kazanma , Hastanedeki şartlar, yaranın vermiş olduğu acı ve ilanihaye! Değdi mi !Oruçlu iken bile Hak gaspına girmenin doğurduğu sonuç! Demek oruç siz tutmamış. Boşuna da tutmayın!

Avatar
hıyarto 5 yıl önce

Benimde yemeğimi yaktılar 1 kez. O tepsi ve içindek etlerin yandığı kara günü hiç unutamıyom. Şimdi akrabalarımı aşiretimi toplayıp fırını mı taşlayak? tepsiyi yakmışlar diye... Adam olun insandır hata eder. Erkekseniz siz sabahtan akşama kadar o ateş önünde 3 kuruş para için çalışın

Avatar
İsotadam 5 yıl önce

Urfa nın reklamı oluyor

Avatar
Hasadam 5 yıl önce

Evde lahmacunu bekleyenlere acıdım. Acaba yakınları gidip lahmacunları aldı mı? Yaralananların durumu nasıl? Gözaltina alinanlar tutuksuz mu yargilanacak?

Avatar
meraklı 5 yıl önce

Son durum ne? Gözaltı sayıları arttı mı?