banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa’da feci kaza: 2 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi kırsal Yaslıca Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Baran Eray B.’nin kullandığı 27 AIA 425 plakalı otomobil, Hasan Badıllı yönetimindeki 63 BE 571 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri sürücülerden Hasan Badıllı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan Azad K., Mehmet Ali B., Baran Eray B., Hilal Ç., Elif Eylül T. ve Yağmur D., ilk müdahalenin ardından Bozova ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Bozova Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Azad Keskinbıçak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.