banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin uçak sefer sayısı müjdesi

8 Mart Günü Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Şanlıurfa hakkında brifing veren Vali Abdullah Erin, 2019 yılı Göbeklitepe yılı ilan edilmesinden sonra Turistlerin Şanlıurfa'ya gelmesi için ek uçak seferlerinin konulmasını istemişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY yetkililerine talimat vermesinin ardından, THY Yönetim Kurulu Başkanı ilker Aycı Şanlıurfa için bir çalışma yaptı. 

Vali Erin ile THY Yönetim Kurulu Başkanı ilker Aycı'nın görüşmelerin ardından THY Şanlıurfa için hem ek sefer sayısı koydu hem de Antalya için sefer başalatacaklarını duyurdu. Yapılan çalışmayı Vali Erin sosyal medya hesabından duyurdu. Erin: "THY Yönetimi Kurulu Başkanı Sn. İlker Aycı: Şanlıurfa-İstanbul arasına ilave 3 uçuş daha koyuyoruz. İzmir-Şanlıurfa hattı da başlayacak. Çapraz uçuş olarak Şanlıurfa'yı Antalya'yla da bağlamak istiyoruz. Turistlerin Göbeklitepe'yi ziyaret etmesini sağlayacağız. THY Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İlker Aycı’ya Şanlıurfa’mız adına teşekkür ediyorum. #Göbeklitepe  dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynel kılıç 5 yıl önce

Emeği geçen herkese teşekkürler Allah hepinizden razı olsun