banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Şanlıurfa Valiliği Önemli atama yaptı

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz aylarda vekaleten Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Organize Sanayi Bölge Müdür Yardımcısı Osman Oktay, bugün yapılan olağan toplantı sonrası asaleten atanarak bölge müdürü oldu.
20 yıllık sanayi tecrübesi ile hizmet etmiş, bilgi birikimi ile yaklaşık 10 yıldır Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Osman Oktay,  Valilik binasında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in başkanlığında toplanan müteşebbis heyeti toplantısında alınan karar ile OSB'nin yeni bölge müdürü olarak asaleten atandı.
 Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü için bir süre önce ilana çıkılmıştı. Bugün ise olağan bir şekilde bir araya gelen müteşebbis heyeti kararını Osman Oktay'dan taraf kullandı.
OSB'de ki özverili çalışmalarından dolayı sanayicilerinde takdirini kazanan Osman Oktay, kamuoyu tarafından kabul gördü.  Oktay, ayrıca bu görev verilmeden önce de 'bölge müdürü kim olursa olsun, birlikte hizmet etmeye hazırım' diyerek örnek bir duruş sergilemişti.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve müteşebbis heyeti üyelerinin bugün gerçekleştirdiği toplantıda alınan karar sonucu Osman Oktay resmen Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak asaleten atandı. 

(Urfastar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.