banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa Valiliği nden patlama ile ilgili son dakika açıklaması

Akşam saatlerinde ard arda iki patlamanın meydana geldiği Şanlıurfa 20.20 de köpeği ile ilgili olarak açıklama yapan Şanlıurfa Valiliği patlamanın nedenini cephanelik patlaması olarak açıkladı.

Şanlıurfa Valiliği konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada meydana gelen cephanelik patlaması sonrasında cephanelikten sorumlu 9 askerin yaralandığı açıklandı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan askerlerin sağlık durumunun İyi oldu belirtildi.

BASIN AÇIKLAMASI

13.11.2019 günü saat 22.30 sularında ilimiz askeri yerleşkesi içinde bulunan bir mühimmat deposunda iki ayrı patlama meydana gelmiştir. Söz konusu depoyu korumakla görevli dokuz (9) personelimiz, meydana gelen patlama sonucunda yaralanmıştır. Yaralı personelimiz ilimizde bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.