banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Tugay alanı ve Sağlık Müdürlüğünün yeri bakın ne olacak?

 Beyazgül,”Tugay, Millet Bahçesi; İl Sağlık Müdürlüğü’nün yerine ise mahalle ve çevreye rahat bir nefes aldıracak büyük bir yeşil alan inşa edeceğiz.”dedi.


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Lansman toplantısında projelerini açıkladı. Beyazgül, seçilmeleri halinde Tugay ve  İl Sağlık Müdürlüğü binasının nasıl değerlendirileceğine yönelik bilgi verdi. Şanlıurfalıların yeşile karşı farklı bir ilgilerinin olduğunu söyleyen Beyazgül,”Tugay Yeri için Nihat başkan millet bahçesi için uzun süre Milli Savunma Bakanı ile görüşmeler yaptı. Onların önerileri oldu; ama öncelikle şehircilik bakanımızla mutabakata vardık. 100 dönümlük yeri hiç koşulsuz olarak bizlere verdiler. Ama tamamını inşallah yeşil alan haline getireceğiz.”


İl Sağlık Müdürlüğü yerinin nasıl değerlendirileceğine yönelik Beyazgül,”Orayı yıkıp yerine mahalle ve çevreye rahat bir nefes aldıracak büyük bir yeşil alan inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.