banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa STK'ları Muhammed Mursi İçin Ayağa Kalktı

Mısır'da askeri darbeyle iktidardan uzaklaştırılan 67 yaşındaki Mursi, "casusluk" suçlamasıyla yargılandığı mahkeme salonunda vefat etmişti.
Eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'i istifaya zorlayan 2011 yılındaki halk devriminin ardından 2012'de ülke tarihinde demokratik yollarla göreve gelen ilk Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi için İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Şanlıurfa'da bugün cenaze namazı kılınacak ve darbeci SİSİ'yi telin edecek basın açıklaması yapılacak

Konu ile ilgili açıklama yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila, "Mısır'ın ilk meşru Cumhurbaşkanı Dr.Muhammed Mursi'nin şehadeti münasebetiyle 18 Haziran Salı günü(bugün)
Saat 18:00 da Rabia Meydanı'nda Gıyabi cenaze namazı kılıp basın açıklaması yapacağız. Tüm halkımızın bu programa katılarak destek vermesini bekliyoruz..." dedi.


(Dr.Muhammed Mursi)
Dr. Muhammed Mursi'nin Şehadetinden dolayı 7 8 Haziran 2019
Salı Günü Rabia Meydanında yapılacak program
18:00 Gıyabi Cenaze Namazı
18:10 Basın Açıklaması
18:30 Taziye Çadırı'nın kurulması
20:00 Akşam namazının meydanda cemaatle kılınması
20:30 Kuran-ı Kerim Tilaveti - İkramlar
21:35 Yatsı namazının meydanda cemaatle kılınması
22:00 Konuşmalar
23:30 Kapanış
ŞANLIURFA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.