banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Şanlıurfa OSB’de Kaza: Yaralılar Var (VİDEO)

Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, sürücülerin isimleri ve plakası öğrenilemeyen araçlar, bilinmeyen bir nedenden dolayı kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte aracın içerisindekiler yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye yönlendirildi.

Kaza yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Daha sonra yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı. Araçlar, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Yol, tekrardan trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.