banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Şanlıurfa MEM Açıklama Yaptı: Ruhsatı İptal edildiği için kapatıldı

Şanlıurfa Milli eğitim Müdürlüğü, Özel Şanlı Bilim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bakanlık Maarif Müfettişlerinin yürüttükleri soruşturmanın sonucunda kapatıldığını açıkladı. Müdürlük,  Bu okulda eğitim gören öğrencilerin mağdur olmamaları için tercihleri doğrultusunda ortaöğretim kurumlarına nakilleri gerçekleştirildiğini açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

İlimiz Haliliye ilçesi, Özel Şanlı Bilim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kapatılması hususu ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Özel Şanlı Bilim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bakanlık Maarif Müfettişlerinin yürüttükleri soruşturmanın sübuta ermesi sonucu 10.04.2019 tarihinde kurum açma izninin ve çalışma ruhsatının iptal edilmesi üzerine kapatılmıştır. Bu okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin mağdur olmamaları için tercihleri doğrultusunda ortaöğretim kurumlarına nakilleri gerçekleştirilmektedir. Velilerimizin ve öğrencilerimizin istedikleri başka okullara yerleştirmeleri ve nakil süreçleri ivedilikle ve titizlikle yürütülmektedir.

Bu süreçte tek bir öğrencimizin mağdur olmaması ve öğrencilerimizin eğitimlerinin aksamaması için konu müdürlüğümüzce yakından takip edilmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.