banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa emniyeti öğrencilere tarihi gezdirdi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, öğrencilere yönelik gezi düzenledi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) kapsamında dış ilçelerimizde eğitim gören 200 öğrenciye yönelik il merkezinde tarihi ve kültürel gezi düzenlendi.
Gezi ve etkinlik kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü birimlerinde tanıtım gezisi yapıldı, ilin tarihi ve kültürel yerleri gezdirildi ve sinema gösterimi etkinliğinin ardından öğrenciler Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti.Müdür Tipioğlu tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.